Steenbergen

Het winkelbestand in Steenbergen is gevarieerd en omvangrijk en vooral gericht op recreatief winkelen. Winkels bevinden zich voornamelijk aan de twee centrale assen van de historische binnenstad, de Markt/Blauwstraat en de Kaaistraat. Vijf grote supermarkten zijn aan de rand van het centrum gelegen. Horeca is met name te vinden aan de Markt, de Grote en Kleine Kerkstraat en enkele andere straten binnen het centrum.
Winkels mogen tijdens werkdagen in principe tot 22.00 uur geopend blijven. De meeste sluiten echter eerder. Supermarkten zijn veelal geopend tot 20.00 uur. Op vrijdagavond zijn bijna alle winkels tot 21.00 uur open (in Dinteloord tot 20.00 uur).

Steenbergen Markt

interesse-in-leegstaand-hoofdkwartier-bergen-zoom

Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, een stad  met zo,n 55.000 inwoners op 10 kilometer afstand van Steenbergen
Alle informatie over shoppen in Bergen op Zoom. Bergen op Zoom heeft een ongekend groot winkelaanbod. Velen die gaan winkelen in Bergen op Zoom, worden verrast door de vele moderne modeketens die je normaliter enkel in grote steden aantreft. Naast de vele leuke ketens, zijn er ook karakteristieke winkeltjes die verstopt zitten in het mooie stadscentrum.

 

 

Rosada Fashion Outlet Roosendaal

In het zeer stijlvolle centrum van Rosada Fahion Outlet te Roosendaal verkopen meer dan 50 nationale en internationale merken hun restanten rechtstreeks aan de consument. En dit met kortingen van minimaal 30% op de orginele verkoopprijs!
Rosada Fashion Outlet is altijd verrassend wat betreft prijs en aanbod. Rosada is dus zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen!
Voor de liefhebbers die nog niet uit geshopt zijn na een bezoek aan Rosada, kunnen nog een bezoekje brengen aan de binnenstad van Roosendaal. Het "Stadshart" van Roosendaal is slechts op 5 minuten afstand gelegen vanaf het Rosada Outlet Center!

 

rosada_001_1920_q10