Deze kamer beschikt over een éénpersoonsbed  en heeft tevens een echte Bedstee geschikt voor 2 personen ( 140 x 200 cm ) en is een onderdeel van een complete woonverdieping.
U heeft een gehele verdieping ter beschikking met daarop een woonkamer met een zithoek, eethoek waaraan s morgens het eventuele ontbijt wordt geserveerd, deze kamer heeft ook de beschikking over een complete keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals combi magnetron, een 4 pits inductiekookplaat, koelkast met vriezer en vaatwasmachine zodat u er ook voor kunt kiezen om zelf voor uw ontbijt te zorgen en zelfs uw lunch en diner.
Tevens is er een geweldige badkamer aanwezig met een vrijstaand authentiek Engels klassiek bad, toilet, douche en wastafel.
De Bedstee kamer is tevens te verkrijgen in combinatie met "De Suite " voor als u met kennissen of familie te samen zou willen verblijven.
Koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig en waar u gratis gebruik van kunt maken en is er uiteraard in de de gehele B&B  gratis Wifi en is daarom mede ideaal voor de zakelijke reiziger 
 reserverenbutton

 

Wouwsestraat54Steenbergen-07

 

Wouwsestraat54Steenbergen-08